Huulisuosikkeja BWC:ltä ja Lushilta

bwclush
Naminami, pusipusi. BWC:n Wild Watermelon-sävy sopii varmasti todella monelle.

BWC:n Wild Watermelon on ihanan helppo huulipunasävy. Se taittuu enemmän viileään kuin lämpimään, mutta on silti huulilla jotain näiden väliltä. Levittyvyys on hyvä. Pidän punan kevyen kosteuttavasta ja hoitavasta (sisältää 40% jojobaöljyä) koostumuksesta. Villiä tämä sävy ei nimestään huolimatta ole nähnytkään, vaan on juuri sopiva työrientoihin ja arkipunaksi. Hintaa tällä on Vegekaupassa 15,90. Luulen, että tämä lempeänä välimaastoilijana sopii todella monelle, myös aremmille meikkaajille. Varsinkin meille kelmeänkalpeille olmeille! 😀 Mojova peukku!

image
Tässä vaiheessa päivä on jo taittumassa iltaan. Olen ehtinyt pyöräillä töihin ja takaisin, hikoilla, käydä kaupassa, nukkua päikkärit ja yleishölmöillä. Vegaaniset meikit kestävät lärvissä ihan yhtä hyvin kuin tavismeikit. Tässä huulilla BWC:n Wild Watermelon.

Laitoin lehtevälle display-lautaselle myös Lushin huulikuorintoja, koska olen lievän koukuttunut niihin. Herra Makiaa kärräsi näitä kotiin muutama kuukausi sitten ja ne ovat jääneet vakikäyttöön. Ne ovat syötäviä: erityisesti makeansuolainen, merisuolaa ja sokeria sekä luomujojobaöljyä sisältävä Popcorn (11,50 egumeeniä) on herkku kuin mikä. Pieniä, syötäviä sydämiä sisältävä The Kiss oli myynnissä ystävänpäivän aikoihin. Näitä käyttämällä saa superfreesin meikkauspohjan nestemäisille huulipunille. Itse käytän näitä kerran, maksimissaan pari kertaa, viikossa.

Nyt kun aurinko armas kuivas satehen, kannattaa myös muistaa aurinkosuojallinen huulirasva. Itse olen tykästynyt Hurraw!-sarjan aurinkosuojalliseen huulirasvaan.

Ihanan lämpimiä päiviä kaikille lukijoille, kesä on vihdoin täällä! 🙂

Advertisements

4 thoughts on “Huulisuosikkeja BWC:ltä ja Lushilta”

 1. BWC:n huulipunien koostumus on varmasti kaikista kosteuttavin, mihin olen törmännyt. Sävyvalikoiman kohdalla vaan jään aina junnaamaan, enkä olekaan niitä (vielä) hirveästi haalinut. 🙂

  Liked by 1 person

  1. Koostumus on kyllä tosi hyvä, kosteuttaa, mutta ei ole mielestäni varsinaisesti rasvaisen oloinen., joten pysyykin kohtuukivasti paikoillaan.:) Tämä sävy on tosi iisi, käy vähän kaikkeen. Yritys on pitää meikkipussi koko ajan järkevänä (ihan peruspirkon mielestä kuitenkin runsaana;)), jotta kaikki tulee myös käytettyä. Tämä tulee satavarmasti kulumaan loppuun.

   Like

   1. Niin, käytän haalia-sanaa melko rennosti, enkä tokikaan meinannut, että ostelisin huulipuniakaan sillä ajatuksella etteikö niitä tulisi käytettyä. 😀 Koostumuksen takia BWC:n punia voisin käyttää siis muitakin, mutta sävyvalikoimassa ei ole juuri nyt “must have”-juttuja. 🙂

    Liked by 1 person

   2. Juu, en niin ajatellutkaan!:D En missään nimessä ajatellut sinun rohmuavan, tämä oli ajatuskudelma entiseen omaan kosmetiikkakäyttäytymiseen, jolloin homma joskus karkasi lapasesta. Silloin olin kyllä kosmetiikkayrityksessä töissäkin, joten oli vähän “tavarataakkaa” sieltäkin. Olen aika hyvin päässyt rohmukuoriaisesta eroon.;)

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s