Black Moon Cosmetics-rakkautta: Wrath

blackmooncosmetics2

Pikainen huulipunaheippa lomilta! Kerroin aiemmin tilanneeni Black Moon Cosmeticsin huulipunia, valitsemani sävyt olivat Wrath ja Deranged. Tumman burgundi Deranged on kaltaiselleni kalpeanaamalle haastava sävy, vaikka kaunis onkin. Luulen, että se tulee tosikäyttöön vasta myöhemmin, sitten syksyllä kun illat pimenevät ja poltellaan kynttilöitä. Wrath puolestaan on vähän outo, mutta silti imarteleva sävy. Harmahtavan mauvepinkki voisi olla aika hyvä kuvaus tästä nätistä oudokista. Vaikka tämä on kaunis sävy, on tässä silti jotain tavallisesta poikkeavaa. Äitini, joka ei tiennyt yhtään mitä sävyä huulillani oli, hymyili äsken ja sanoi, että “tuo huulipuna kävisi hyvin Tuska-festareille.”;)

image

Wrath (käytössä yllä näkyvässä kuvassa) on huulilla nestemäiseksi huulipunaksi todella miellyttävän tuntuinen ja tuoksuu vaniljaiselle. Wrath on myös sävyltään tasaisempi kuin aavistuksen enemmän sutimista vaativa Deranged. Erillistä rajausta tämä ei mielestäni kaipaa. Pysyvyys on hyvä – ei kuitenkaan vaikkapa pizzansyöntikestoinen, vaan enemmän voi luottaa siihen, että tämä kestää fillaroinnit, perusoleskelun, kahvinjuonnit sun muut nätisti. Deranged jää kertaostokseksi mutta jos vaan Wrath sävyvalikoimissa pysyy, saa se myös kestopaikan budoaariboksistani.

Advertisements

2 thoughts on “Black Moon Cosmetics-rakkautta: Wrath”

  1. miten arvioisit tuon Wrathin tummuuden vastaavuutta BMC:n sivuilla oleviin kuviin? 🙂 olen joistain blogeista lukenut, että ainakin libra on paljon tummempi ja lämpimämpi kuin miltä se kuvissa näyttää ja sekä libra että wrath näyttävät eri kuvissa aivan erilaisilta (samalta näytöltä katsottuina!). joissain ne on tosi ihania, vaaleallekin iholle sopivan vaaleita ja kivan neutraaleja, joissain tais kummallisen tummia ja lämpimiä. tekisi ihan älyttömästi mieli tilata, sillä noin ihanaa vegaanikosmetiikka ei ole vastaan pätkähtänyt, mutta noi sävyt arveluttaa ihan kamalasti kun ihonsävy muistuttaa ainakin maailman mittakaavassa vissiin vampyyrin hipiää 😀

    Liked by 1 person

  2. Ainakin tälle pinkkivalkoiselle, pisamaiselle vampyyrille Wrath pelittää!:) Jotenkin arvioisin, että Wrath on livenä ihan ikkusenpikkusen vaaleampi kuin BMC:n sivuswatcheissa, mutta ero on hyvin pieni. Librasta en osaa sanoa, jätin sen itse pois omasta tilauksesta, koska se vaikutti niin nudelta. Niissä en oikein viihdy, olo on katakombinen ja väärällä tavalla.;)

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s