Uusi lemppari, eli BWC:n irtopuuteri

bwcpuuteri3
Tuotteessa on niin Leaping Bunnyn pupulogo kuin Vegan Societyn kukkamerkintä.

Spoleri: tästä irtopuuterista pidän todella paljon. BWC:n ripsivärin kohdalla en ole satavarma, ostanko juuri sitä ripsaria uudestaan, mutta tämä on varma soijanakki, ostan uudestaan kun tämä joskus loppuu.

Itselläni on herkkä, pintakuivahko, punapäänvaalea sekaiho, joka yleensä oikein eri kivasti lähtee kiiltelemään, varsinkin helteillä. BWC:n irtopuuteri tekee ihosta nätin mattapintaisen, ilman että habitus on kuin rokokoomatamilla. Puuteri on mukavan kevyttä, se ikään kuin viihtyy ihollani. Koska ihoni on herkkä, haluan, että puuteri tuntuu kevyeltä, eikä ahdistavalta talkkivaipalta. Tämä ei ahista, eikä angstata. 🙂

Käyttämäni sävy on Fair Translucent. Puuterin annostelureikien suojana on teippikalvo ja tähän mennessä raottamani annosteluaukko on pelittänyt hyvin. Kopauttelen mineraalimeikkityyliin puuteria kanteen ja puuteroin sitä kautta. Pakkauksen mukana tuleva vippapuffikin on ihan jees, vaikka erillinen sivellin on mielestäni hyvä olla mukana homman viimeistelyssä. Myös pakkausestetiikka miellyttää luontoystävän silmää. Tässä on astetta viileämpää hippiyttä, josta pidän.

bwcpuuteri2
Voisi hyvin olla suomalainen tuote, modernin Kalevala-neidon puuterirasia.

Olen aiemmin käyttänyt Laveran irtopuuteria ja ennen sitä useita eri irtopuutereita niin markettiosaston kuin selektiivisen kosmetiikan puolelta, joten kokemusta on useista irtopuutereista. Tämä vaan sopii juuri omalle iholleni hirmu hyvin. Kukkaro tykkää myös. Hinta ei päätä huimaa kun kyseessä on riittoisa, alle 15 euron tuote.

Luulenpa, että meistä tuli BWC:n irtopuuterin kanssa kestoystävät. Omani ostin Vegekaupasta, näitä saa myös Heluna Shopista.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s