Penninvenytyslemppari: Bio Rich Fruity-suihkugeeli

Lushin ja luonnonkosmetiikkatuotteiden lisäksi suosin mielelläni Lh-Beautyn (eli aiemmin Lifehairin) tuotteita. Syitä on neljä: tuotteet ovat eläinkokeettomia, vegaanisia, kotimaisia ja edullisia. Aika lyömätön kombo! Kyseessä on tällä hetkellä ensimmäinen kahdesta* kotimaisesta kosmetiikkayrityksestä, jolla on oikeus käyttää kansainvälistä, eläinkokeettomuudesta todistavaa, Leaping Bunny-merkkiä. Lh-Beautyllä on muutamia omia tuotemerkkejä, esimerkiksi aiemmin tässä postauksessa mainitsemani Lacto Line sekä Bio Rich. Jälkimmäisellä merkillä myydään niin ihonhoito- kuin hiustenhoitotuotteita ja hinnat pyörivät melkein aina helposti lähestyttävässä 3-5 € hintahaarukassa. Yksi omista Bio Rich-lemppareistani on sarjan hoitava puolukkasuihkugeeli.

BioRichFruity1

Tämä on juuri sellainen hyvä peruskaveri uimahallireissuun ja arkisuihkukaveriksi. Tuoksu on makeahkon marjaisa. Tuoteselosteen mukaan viittä vitamiinia sisältävä koostumus pesee ihoa kuivattamatta. Kun suihkugeeliä annostelee kämmenelle, on koostumus hieman hyytelömäinen, mutta vaahtoa tulee aivan tarpeeksi ja puhdasta tulee. Lisäksi tavara on herkullisen punaista. Putelissa on jotain retroa, hieman sellaista sympaattista “lähikosmetiikkaotetta”, josta itse pidän – tiedän, että moni toivoo supersliikkiä, pelkistettyä, virtaviivaista designia, mutta tällaista maanläheistä humanistityttöä tällainen asia ei haittaa. Glamour merkitsee itselleni enemmän sitä, että voin laittaa aamu-alprooni mieheni viime kesänä lähimetsästä poimimia mustikoita; ei se, että tuotteen pakkaus kuuluu sarjaamme superökydeluxe. 😉

Omat Bio Richini hankin yleensä Turun Vegekaupasta. Tuotevalikoima seuraavissa vaihtelee, mutta Bio Richin tuotteita voit löytää myös esimerkiksi Prismoista ja Tokmanneista. Animalialla on kattava lista ostopaikoista. Yrityksen omassa verkkokaupassa 400 ml pullolla on tällä hetkellä hintaa 3,20.

On aina kiva todeta, että on täysin mahdollista tehdä kotimaista, hyvää, edullista ja eläinkokeetonta kosmetiikkaa!

*Pietarsaarelainen Am Natur on toinen. Kiitos Rabbit Glow tiedosta, arvostan!:) (Vastahan blogissasi ihastelin Am Naturin ruusutuotteita, eikä silti tallentunut disketille…!:D)

 

Advertisements

2 thoughts on “Penninvenytyslemppari: Bio Rich Fruity-suihkugeeli”

  1. Tämä suihkugeeli on kyllä ihanan tuoksuinen. 🙂 Nykyään muuten myös kotimaisella Am Naturilla on Leaping Bunny-serti eli on Animalian listalla. 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s