Lush-unboxingia!

unboxing1
IIK. Ihania!

Harva muu maallinen asia tuottaa niin paljon riemua kuin Lush-yllätysboksi. “Herra Makiaa” kävi eilen pääkaupungissa ja toi minulle pääsiäisyllätykseksi Happiness-boksin. Nimi on osuva, koska boksin tuotteet ovat kerrassaan ilahduttavia niin tuoksultaan, kuin ulkonäöltään. Katsotaan mitä kaikkea loodassa oli:

Bohemiansaippua
Bohemian-saippua, omia kestosuosikkeja.

Bohemian-saippua on makean sitruunainen. Ei esanssinen, vaan kuin sitruunankuoria olisi pirskoteltu vanhanajan lippakioskin limonaadilla. Ihana. Nimi tuo myös mieleen Freddie Mercuryn ja se on aina plussaa. “I see a little silhouetto of a man, Scaramouch, Scaramouch will you do the Fandango!” GALLILEO! GALLILEO!”

Yoga Bomb on mielestäni hyvin Lushmainen, tuoksussa on kukkaa, hedelmää ja hiven puuterisuutta. Todella kaunis, pikkupilkkuinen, frankinsensinen, glitterinen kylpypommi, kuin missikisoihin matkaava mini-Jupiter. Tämä kädessä tekee mieli narratoida arvokkaalla Avara luonto-äänellä taivaankappaleiden liikkeistä.

Kylpypommi1
Kääpiö-Jupiter ❤

Brightside Bubble bar-mini näyttää värikkään korvapuustin ja sulaneen My Little Ponyn risteytykseltä ja tuoksuu Fruit Drops-karkeilta. Todella ilahduttava, makea, iloinen tuoksu. Tuoksuu juuri siltä, miltä näyttää!

Kylpyviipale1
Aww. Kuin äidin meikkipussilla vieraillut puusti!
Yuzuandcocoa2
Yuzu and Cocoa-minisuihkugeeli. Käpäläni ovat jo kylpypommipuuterissa.

Yuzu and Cocoa-suihkugeeli sopii paketin henkeen todella hyvin. Loota tuo (hyvässä mielessä) mieleen speediä vetäneen kananpojan, kaikki on niin keltaista, oranssia, iloista ja söpöä.

saippuakakkuvati1
Vilautuskakkuja. Näitä ei syödä, vaan näillä vaan härnäillään vieraita.

Homma lähti viimeistään siinä vaiheessa lapasesta, kun lähdin rakentamaan kakkuvadille Lush-tabernaakkelia. Eräs kondiittoriystäväni puhui toissa päivänä kakkujen vilautuksesta juhlien kohokohtana. Sellaisista herkuista, joita ei olisi tarkoitettu syötäviksi, vaan ainoastaan ihailtaviksi ja aiheuttamaan kuolaamista. Ehkä tämä ajatus mielessäni annoin kirpparikakkuvadille ylennyksen hedelmävadista Lush-herkkujen laskeutumisalustaksi. Lushin kylpytuotteissa on jokin, mikä lapsettaa. On kiva seurata, miten pommit sähähtelevät kylpyammeessa, levittäen huumaavaa tuoksua ja mahdollisesti hexagonglitteriä, kimalletta ja eri värejä.

Pieni kahjoilu piristää. Kakkuvati saa jäädä esille herkkuineen päivineen. 🙂 Pääsiäistä!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s