Vaahtokarkkikylpy, eli let’s get Lushed!

image
Kuin pieni keijukaisglitterähkyleivonnainen. Älä kuitenkaan syö, vaikka onkin vegaaninen.

Lushin Mmmelting Marshmallow Moments-kylpyöljy tuoksuu samalle, kuin leffateatteriin mukaan otettava, hervoton karkkipussi. Sellaiselta hammaspeikon unelmalta, jossa jokainen sortti on tarkasti irtonamipömpeleistä valikoitu ja jossa on vaaleanpunaisia, pehmeitä, sitkeitä ja tahmeita mellejä. Jos kuulut meihin, joiden mielestä jouluisin ilmestyvä limited edition-suihkugeeli Snow Fairy on ihana, suosittelen tutustumaan tähän samaan tuoksuperheeseen kuuluvaan tapaukseen.

Lushin kylpytuotteet eivät ole superhalpoja, tämä yhteen (tai kahteen, jos puolitat napin) kylpysessioon riittävä vaahtokarkkinappi kustantaa 4,50€, joten ihan joka päivän tuotteesta ei ole kyse. Eikä olisi muutenkaan kovin luontoystävällistä joka päivä lotrata kylvyssä. Mutta kerran, kaksi kuukaudessa valitsen mieluummin yhden kunnon, tajuntaa laajentavan kylpysession kuin sellaisen oli-ihan-ookoo-hetken. Vähän kuin napanterinkin kanssa, mieluummin yksi isoäidin, hauraasta ja vanhasta kristallilasista nautittu, puoliautiolla druidisaarella valmistettu, kinuskitoffeelta ja nurmelta tuoksuva single malt-tömpsy, kuin suoraan muovipullosta tempaistu, geneerinen mikälie-litku.

Luomukaakaovoita, manteliöljyä, synteettistä myskiä ja esimerkiksi rohtosalkoruusujauhetta sisältävä glitternappi jättää kylpyveden pinnalle pehmoisan peitteen ja myös kosteuttaa ihon pehmeäksi. Heitän napin kohta ammeeseen, otan mukaan hyvän juoman ja kirmaan toviksi Mylittlepony-maahaan.

Lystiä viikonloppua kaikille!

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s