Vapaamielistä veganismia, höystettynä huumorilla ja hummuksella.

Hei! Erinomaisen lystiä, että löysit uunituoreen blogini. Kenen verbaalikryptaan siis mahdoit juuri uksen avata?

Olen kosmetiikkaa ja kauniita, mielellään vanhoja sekä usein hieman makaabereita asioita rakastava koruharakanhupakko sekä nörtähtävä humanisti, kotoisin Turusta. Elän kohtuullisen vegaanisesti. (Huomasitko, paljastin korttini heti, mikä kävelevä kesäkurpitsanpurijan klisee!) Eikä siinä vielä kaikki: näihin joitakuita ärsyttäviin ominaisuuksiin lisättäköön kaiken kukkuraksi se, että toinen äidinkieleni on ruotsi. Toinen siis ugrilainen turunmurre. (Tästä toinen osio nimestäni, ja koska olen ainakin ollut suht perso makialle). Olen näistä hirvittävyyksistäni huolimatta kiltti, suvaitsevainen ja kohtuullisen siedettävä tapaus ihmiseksi.

chilikukka
Samaistun chilinkukkaan. Se on herkkä, mutta tarvittaessa löytyy yllättävääkin potkua, ainakin kun on itselle tärkeä asia kyseessä. Disclaimer: blogitar ei kuitenkaan ole näin rudolfkoivumaisen sorja. Emme ole fyysisesti, psyykkisesti emmekä kulttuurisesti homogeenista massaa, vaan yksi tykkää lehtikaalista, toinen vihiksistä, kolmas fanittaa molempia. Yksi on retropyörällä polkeva flowerpower-kukkaislapsi, toisen taas saatat löytää hikisen katarttisesta deathmetal-moshpitistä.

Vaikka olenkin perusluonteeltani kiltti, on huumorini usein sitä mustempaa sorttia. Tästä toinen osa blogini nimeä. Resting niceface-perusilmeeni vuoksi minuun paremmin tutustuneet ihmiset usein sanovat, ettei tuon kiltin naaman takana olevissa aivoissa olisi uskonut liikkuvan niin häiriintyneitä ajatuskudelmia. Kärsin aina välillä kirjoitussyyhystä ja olenkin entinen kosmetiikkabloggaaja. Tässä uudessa blogissani tulen tarjoilemaan vapaamielisen vegaanin pohdintoja ja mahdollisimman eläinystävällistä kosmetiikkafiilistelyä. Tulen hämmentämään soppaa aina välillä niin kirpparilöydöillä kuin muilla iloa tuottavilla asioilla.

Jos saat parhaimmat kiksit tulikivenkatkuisesta paatoksesta höystettynä golgatatyyppisillä kärsimyskuvilla, saat jatkaa etsintääsi. Mutta, jos puolestaan haluat tutustua maltillisen kasvissyöjän aivoituksiin ja blogiin, jossa ei vedetä pikkuasioista kikhernettä nenään, saatat viihtyä täällä. P.s. Jos pidät mustista kissoista, on sinun ainakin syytä kurkata tänne uudemman kerran. Koska alla näkyvä herra tulee tarjoilemaan teille aina välillä ihan konkreettisesti yönmustaa huumoria.

Blogikissa
Mä oon maltillinen megaani.
Advertisements

1 thought on “Vapaamielistä veganismia, höystettynä huumorilla ja hummuksella.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s